X (Twitter) extinde suportul pentru apeluri audio și video

X (Twitter) extinde suportul pentru apeluri audio și video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 feb 2024

Funcția de comunicare video și audio din cadrul platformei sociale X este acum disponibilă pentru toți utilizatorii platformei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

X a extins disponibilitatea funcției sale de comunicare video și audio, ce poate fi acum folosită de toți utilizatorii, după ce, vreme de mai multe luni, aceasta a fost rezervată abonaților.

Noua funcționalitate a devenit parte a componentei Direct Messages, cea care, timp de mulți ani, a făcut posibilă comunicarea directă exclusiv în scris între utilizatorii platformei.

Apple a lansat prima sa aplicație destinată sportului CITEȘTE ȘI Apple a lansat prima sa aplicație destinată sportului

Deși este activată în mod implicit, X oferă utilizatorilor opțiunea dezactivării comunicării video și audio. Acesta lucru se poate face intrând la Settings - Privacy and safety - Direct Messages.

Dezactivarea poate fi utilă în cazul în care utilizatorul primește apeluri nesolicitate.

Pe iPhone, aceasta folosește API-ul CallKit, astfel că apelurile primite pe X vor fi vizibile pe ecranul telefonului la fel ca apelurile obișnuite.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
comunicare
video
audio