Reddit a început oficial procedura de IPO. Listarea se anunță a fi una dintre cele mai mari ale anului

Reddit a început oficial procedura de IPO. Listarea se anunță a fi una dintre cele mai mari ale anului
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 23 feb 2024
Reddit a depus oficial cererea pentru o ofertă publică inițială, fără a preciza evaluarea luată în calcul și prețul țintă al acțiunilor.
 
Urmărește-ne și pe Google News
Compania a depus la Comisia americană pentru valori mobiliare și burse de valori (SEC) o cerere pentru a merge mai departe cu o ofertă publică inițială, la mai bine de doi ani de la prima a anunțarea a IPO-ului.
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Reddit nu dezvăluie, deocamdată, termenii propuși pentru IPO, inclusiv evaluarea. Compania a fost sfătuită să ia în considerare o evaluare de cel puțin 5 miliarde de dolari în cadrul unei IPO și ar putea începe să fie tranzacționată în luna martie, potrivit Bloomberg News.
 
Reddit, fondată în 2005, a înregistrat o medie de 73,1 milioane de vizitatori unici activi zilnic în trimestrul al patrulea, potrivit documentului depus la SEC. Platforma a devenit o emblemă a așa-numitei epoci a meme-stock-urilor după ce un forum de pe site, WallStreetBets, a zguduit piața bursieră.
 
Compania a raportat o pierdere netă de 90,8 milioane de dolari la venituri de 804 milioane de dolari în 2023, comparativ cu o pierdere netă de 158,6 milioane de dolari la venituri de 666,7 milioane de dolari cu un an înainte. În ultimul trimestru, a reușit și să treacă pe profit.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
listare
ipo
social media
listari