X (Twitter) lansează oficial programul de recompensare a creatorilor de conținut

X (Twitter) lansează oficial programul de recompensare a creatorilor de conținut
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 iul 2023

Utilizatorii ale căror postări beneficiază de un mare număr de afișări și care își plătesc conștiincioși abonamentul Blue, au acum șansa să fie plătiți de platforma socială deținută de Elon Musk.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

După ce o primă rundă de plăți a fost deja făcută la începutul lunii către câțiva creatori de conținut, X (fostă Twitter) anunță lansarea oficială la nivel global a programului de recompensare a creatorilor.

Există o serie de criterii pentru admiterea în noul program. Utilizatorii trebuie să aibă cel puțin 500 de urmăritori, peste 15 milioane de afișări în ultimele trei luni și să fie abonați Blue.

Elon Musk a pus stăpânire cu forța pe numele de utilizator @X CITEȘTE ȘI Elon Musk a pus stăpânire cu forța pe numele de utilizator @X

Ce nu spune compania lui Elon Musk este cum se calculează sumele plătite creatorilor de conținut. Singurul lucru pe care-l spune este că, pentru realizarea unei plăți, pragul minim este de 50 de dolari.

Musk a tot vorbit de acest program încă de când a cumpărat Twitter, programul în sine aflându-se în lucru cam de la începutul anului.

Twitter tocmai a devenit X săptămâna aceasta. Noul brand vrea să reflecte ambițiilor lui Elon Musk de a crea o „super aplicații”, cu numeroase facilități inclusiv financiare.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
twitter