Xiaomi a lansat un încărcător wireless pentru mai multe dispozitive

Xiaomi a lansat un încărcător wireless pentru mai multe dispozitive
scris 30 mar 2021

Noul încărcător wireless al chinezilor de la Xiaomi poate alimenta în paralele trei device-uri, fără a obliga utilizatorul la o plasare precisă a acestora.

Una din problemele încărcătoarelor wireless este că dispozitivele puse la încărcat trebuie aliniate cu bobina interioară - în caz contrar, acestea nu se vor încărca.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

Xiaomi crede că a rezolvat această problemă, venind cu un încărcător wireless de mari dimensiuni, în interiorul căruia au fost montate 19 bobine, care acoperă întreaga suprafață. Astfel, dispozitivele vor nimeri una din cele 10 bobine, indiferent unde vor fi puse pe încărcător.

Este, practic, același principiu pe care l-a încercat și Apple cu AirPower, încărcător pe care, în cele din urmă, a renunțat să-l mai dezvolte din cauza încălzirii excesive. Xiaomi spune că a rezolvat această problemă.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Noul încărcător este compatibil Qi - standardul generic pe care sunt dezvoltate majoritatea încărcătoarelor, pentru a putea fi folosite cu cele mai multe dispozitive mobile, indiferent de producător.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Pot fi alimentate până la trei dispozitive în același timp, cu 20W fiecare, până la o putere maximă de 60W.

"Wireless Charging Pad" a fost lansat în China, unde costă în jur de 90 de dolari, așteptându-se acum și un anunț privind disponibilitatea globală.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
încărcător
wireless