Xiaomi lansează Black Shark 2 Pro, un smartphone de gaming super performant

Xiaomi lansează Black Shark 2 Pro, un smartphone de gaming super performant
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 aug 2019

Noul smartphone de gaming al chinezilor de la Xiaomi este cotat deja de testele de performanță ca fiind cel mai puternic de pe piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La doar patru luni de când Black Shark 2 ajungea oficial în Europa, Xiaomi prezintă Black Shark 2 Pro, o versiune care aduce câteva upgrade-uri care-i cresc semnificativ performanța.

Conform producătorului, ecranul AMOLED de 6,39 inch are un timp de răspuns de 34,7ms, față de cele 43,5ms ale versiunii anterioare. Timpul de răspuns este foarte important pentru orice ecran folosit pentru jocuri, inclusiv pentru ecranul unui smartphone.

Același ecran cu timp foarte mic de răspuns integrează și senzorul de amprente.

Gartner: vânzările globale de smartphone-uri vor scădea anul acesta cu 2,5% CITEȘTE ȘI Gartner: vânzările globale de smartphone-uri vor scădea anul acesta cu 2,5%

Prima mare noutate față de Black Shark 2, este trecerea la recent lansată platformă Snapdragon 855+. Alături de aceasta stau 12 GB de memorie RAM și 128 / 256 GB spațiu de stocare.

Spațiul de stocare reprezintă a doua noutate importantă adusă de acest model, fiind vorba de o memorie UFS 3.0, care promite viteze de peste două ori mai mari decât versiunile anterioare de Universal Flash Storage.

Conform testelor realizate cu Antutu, Black Shark 2 Pro este cel mai performant smartphone care există în acest moment pe piață. Nu va trece însă mult până când și alte dispozitive vor ajunge la performanța conferită de combinația Snapdragon 855+ și memoria UFS 3.0.

Black Shark 2 Pro dispune de un sistem foto compus dintr-o cameră principală de 48 MP cu f/1.75 și o cameră secundară de 12 MP și f/2.2.

Bateria de 4.000 mAh, care nu este o capacitate impresionantă pentru smartphone de gaming, se încarcă cu 27W.

Cele două versiune de Black Shark 2 Pro, cu stocare de 128 GB (435 dolari) și 256 GB (510 dolari) sunt disponibile de azi în China, urmând ca ulterior să fie anunțată și disponibilitate pentru Europa.

Xiaomi lansează Black Shark 2 Pro, un smartphone de gaming super performant

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
gaming
xiaomi