Yahoo a obținut profit și venituri peste așteptări în trimestrul patru din 2016

Yahoo a obținut profit și venituri peste așteptări în trimestrul patru din 2016
scris 24 ian 2017

Yahoo a obținut profit și venituri peste așteptările analiștilor în trimestrul patru al anului 2016 și a anunțat luni că vânzarea diviziei de Internet către Verizon Communications ar trebui să fie finalizată în trimestrul al doilea, atenuând în acest fel temerile unora dintre investitori că acordul ar putea să nu mai aibă loc, transmite Reuters.

Tranzacția de 4,8 miliarde de dolari ar fi trebuit inițial să se încheie în primul trimestru, dar a fost întârziată de dezvăluirea a doua atacuri majore ale hachkerilor care au expus date confidențale aparținând unor peste 1 milion de clienți ai Yahoo, scrie News.ro.

Comisia americană pentru bursă și valori mobiliare a deschis o investigație, pentru a vedea dacă Yahoo ar fi trebuit să anunțe mai devreme investitorii datele compromise, a relatat luni Wall Street Journal.

Yahoo a precizat că a cheltuit circa 10 milioane de dolari în legătură cu breșa de securitate din 2014, anunțată în septembrie 2016, și cu un alt atac produs în 2013, făcut public în decembrie.

Veniturile au urcat cu 15,4%, de la 1,27 miliarde de dolari în urmă cu un an la 1,44 miliarde de dolari.

Profitul net al Samsung a crescut de peste două ori în trimestrul patru, susținut de vânzările de cipuri CITEȘTE ȘI Profitul net al Samsung a crescut de peste două ori în trimestrul patru, susținut de vânzările de cipuri

Compania a obținut un profit net de 162 milioane de dolari, comparativ cu o pierdere de 4,43 miliarde de dolari în intervalul similar al anului precedent.

Rezultatul trimestrului patru al anului 2015 a inclus revizuirea în scădere a unor active cu 4,46 miliarde de dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
yahoo