YouTube Music și YouTube Premium au peste 20 de milioane de abonați

YouTube Music și YouTube Premium au peste 20 de milioane de abonați
scris 4 feb 2020

20 de milioane de oameni plătesc pentru unul din serviciile contra cost și fără reclame oferite de YouTube.

Primele rezultate financiare anunțate sub conducerea noului CEO, Sundar Pichai reprezintă și prima oară când Google face publice date privind abonații serviciilor sale de muzică și video bazate pe YouTube.

Astfel, serviciul de video, YouTube Premium, și cel de muzică, YouTube Music, au împreună peste 20 de milioane de abonați care plătesc pentru a nu fi întrerupți de reclamă și a putea asculta muzică și cu ecranul telefonului oprit.

2 milioane dintre abonați sunt cetățeni ai Statelor Unite, anunță cei de la Google.

Europenii au cheltuit anul trecut peste 11 miliarde de dolari pe jocuri și aplicații mobile CITEȘTE ȘI Europenii au cheltuit anul trecut peste 11 miliarde de dolari pe jocuri și aplicații mobile

Utilizatorii plătitori au generat pentru YouTube aproximativ 3 miliarde de dolari pe parcursul anului trecut. Asta înseamnă că, împreună cu cele 15,15 miliarde de dolari câștigați din reclame, veniturile totale ale YouTube sunt de peste 18 miliarde de dolari.

YouTube are în jur de 2 miliarde de vizitatori lunari. Asta înseamnă că Google a convins până acum doar 1% dintre aceștia să se aboneze la unul din cele două servicii, YouTube Music sau YouTube Premium.

În România, un abonament lunar YouTube Premium este 26 lei pe lună. YouTube Music costă 22 lei pe lună. YouTube Premium conține și YouTube Music. Principalele facilități ale acestora sunt lipsa reclamelor, redarea audio în fundal și funcția de download.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
youtube music
youtube premium