ZenBook S devine laptopul cu cele mai înguste rame

ZenBook S devine laptopul cu cele mai înguste rame
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 ian 2019

Asus a lansat o nouă versiune a ultra-portabilului ZenBook S, despre care spune că are cele mai înguste rame din lume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ramele negre din jurul ecranului IPS de 13,9 inch măsoare 2,5 mm, iar producătorul taiwanez nu se sfiește să afirme că sunt cele mai înguste rame ale unui laptop la ora actuală.

Pentru a obține acest lucru, Asus a făcut câteva compromisuri. În primul rând, rezoluția este full HD, nu 4K cum era în cazul unora din modelele anterioare.

În al doilea rând, pentru acomodarea camerei web a fost creată o zonă ceva mai lată, chiar pe centrul ramei de deasupra ecranului, ceea ce poate fi considerat de unii un aspect mai puțin plăcut din punct de vedere estetic.

Facebook vrea să pună la punct o targetare mai eficientă cu reclame pe baza fotografiilor de familie CITEȘTE ȘI Facebook vrea să pună la punct o targetare mai eficientă cu reclame pe baza fotografiilor de familie

Noul ZenBook S este și un ultra-portabil foarte ușor, cântărind doar aproximativ 1,1 kilograme.

De asemenea, pentru că măsoară doar 12,9 mm grosime, Asus susține că este cel mai subțire laptop cu placă grafică integrată.

Din punct de vedere tehnic, cumpărătorii vor avea de ales între procesoarele Intel Core i7 și Core i5, iar memoria RAM poate ajunge la 16 GB.

Asus nu a anunțat și prețurile pentru noul ZenBook S, care va intra pe piață în primele luni ale anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
zenbook
laptop