Leon Bărbulescu este noul director general al CFR Călători

Leon Bărbulescu este noul director general al CFR Călători
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2018

Consiliul de administrație al companiei de stat CFR Călători l-a desemnat pe Leon Bărbulescu în funcția de director general, în locul lui Iosif Szentes, a anunțat miercuri compania. Bărbulescu a fost numit pentru o perioadă de patru luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De profesie inginer, Leon Bărbulescu are o carieră de 36 de ani în domeniul feroviar, ultima funcție deținută fiind cea de director proiecte contracte în cadrul Electrificare CFR, scrie News.ro.

”De asemenea, în perioada 1990-2013 a mai ocupat diferite funcții de conducere în cadrul CFR Călători, iar între 2013-2014 a fost director coordonator proiecte europene, director general adjunct proiecte europene și director achiziții contracte în cadrul CNCF CFR SA”, se arată în comunicat.

Szentes a anunțat miercuri, printr-o postare pe Facebook, că nu mai ocupă funcția de director general al companiei.

ING începe noi angajări pentru centrul de dezvoltare software din România CITEȘTE ȘI ING începe noi angajări pentru centrul de dezvoltare software din România

”Începând de azi nu mai sunt director general al CFR Calatori. Vă mulțumesc tuturor pentru ce ați făcut și veți face în continuare pentru CFR Călători. Vă mulțumesc de asemenea pentru susținere. Nu știu dacă am făcut tot ce trebuia ...dar am inima împăcată că am făcut cu bună credință tot ce am putut în contextul dat. Sufletul meu va rămâne alături de domeniul feroviar, de voi toți ceferiștii și pasionații adevărați de cale ferată”, a scris Szentes.

CFR Călători estimează pierderi de 367,68 milioane lei în acest an și venituri totale de 2,08 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli publicat recent de acționarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
leon barbulescu
cfr calatori