Canalul de YouTube al Sky News Australia, blocat din cauza dezinformării cu privire la Covid-19

Canalul de YouTube al Sky News Australia, blocat din cauza dezinformării cu privire la Covid-19
scris 2 aug 2021

YouTube a suspendat dreptul Sky News Australia să publice conținut timp de o săptămână, după ce, a spus compania, a încălcat regulile cu privire la răspândirea de informații false privind Covid-19, relatează BBC.

YouTube nu a specificat despre ce clipuri este vorba, dar a spus că se opune materialelor care „pot dăuna lumii reale”, scrie News.ro.

Noutățile Netflix pentru luna august. Mai multe titluri originale CITEȘTE ȘI Noutățile Netflix pentru luna august. Mai multe titluri originale

Editorul online al postului de televiziune a declarat că decizia este un atac tulburător asupra capacității de a gândi liber.

Sky News Australia este deținut de o subsidiară a News Corp a lui Rupert Murdoch și canalul său de YouTube are 1,85 de milioane de urmăritori. Interdicția primită i-ar putea afecta veniturile din Google.

Postul a precizat că a găsit clipuri vechi care nu erau conforme cu politicile YouTube și că și-a luat angajamentul de a răspunde cu seriozitate așteptărilor editoriale și ale comunității.

Sky News a negat că vreunul dintre prezentatorii său a negat vreodată existența Covid-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
sky news australia
covid-19