CNA a aprobat trecerea licenței Prima TV la Clever Business Transilvania. Postul va trece la emisia HD

CNA a aprobat trecerea licenței Prima TV la Clever Business Transilvania. Postul va trece la emisia HD
scris 8 sep 2020

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat azi trecerea licenței Prima TV la Clever Business Transilvania.

Clever BusinessTransilvania este o companie românească și este deținută de Adrian Tomșa cel care este acționarul majoritar al Clever Media Network, companie care deține televiziunile sportive Look (Look Sport, Look Plus, Look 2, Look 3, Look 4K), televiziunea Agro TV, Profit.ro dar și site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agrotv.ro și profit.ro.

ULTIMA ORĂ Sprijinul de 500 euro pentru angajații în regim de telemuncă este extins și pentru starea de alertă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Sprijinul de 500 euro pentru angajații în regim de telemuncă este extins și pentru starea de alertă

Începând de azi, Clever BusinessTransilvania deține televiziunea generalistă Prima TV și își propune să completeze oferta actuală de pe piața de televiziune cu conținut relevant și de calitate. Astfel, grupul Clever își consolidează poziția de jucător important pe piața media din România. Odată cu această preluare, Prima TV va trece și la emisia HD, acest proces fiind în desfășurare. Totul va implica cele mai performante echipamente astfel încât telespectatorii Prima TV să aibă parte de o experiență de înaltă calitate a imaginii.

Prima TV, televiziune aflată pe piață din 1997, este una din televiziunile românești care a adus entartainment-ul în casele românilor prin emisiuni precum Schimb de mame, cel mai longeviv reality – show, Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă și premiată emisiune pamflet din țara noastră, Trăsniții, cel mai longeviv sitcom din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor. Odată cu intrarea Prima TV în grupul Clever  telespectatorii vor avea parte de un nou tip de format de cooking show prin lansarea în această toamna a emisiunii Alege rețeta națională.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
cna
clever business transilvania