Cotidianul american The New York Times a depășit pragul de 5 milioane de abonați

Cotidianul american The New York Times a depășit pragul de 5 milioane de abonați
scris 14 ian 2020

The New York Times a depășit pragul de 5 milioane de abonați, în special grație numărului crescut de abonamente online, a anunțat marți cotidianul american, citat de AFP.

În cursul anului 2019, grupul media a câștigat, net, peste un milion de abonați numai online, un record pentru The New York Times care a lansat oferta sa digitală cu plată în 2011, scrie News.ro.         

Serviciul de streaming Fire TV al Amazon a depășit 40 de milioane de utilizatori activi la nivel global CITEȘTE ȘI Serviciul de streaming Fire TV al Amazon a depășit 40 de milioane de utilizatori activi la nivel global

Ziarul numără de acum 3,4 milioane de abonați doar pentru conținutul online, aproape 900.000 de abonați pentru edițiile în print, vânzările provenind din produsele specializate, platformele de gătit (NYT Cooking) și cuvinte încrucișate (NYT Crossword).

Obiectivul trustului este de a atinge 10 milioane de abonați în 2025, dintre care două milioane în străinătate.    

The New York Times a anunțat marți că a atins, cu un an înainte de plan, obiectivul de 800 de milioane de dolari cifră de afaceri venituri din online, ceea ce corespunde cu o dublare a acestora în patru ani (2015).    

Trustul va publica rezultatele trimestriale și anuale pe 6 februarie.     

viewscnt
Afla mai multe despre
the new york times
abonați