Disney începe integrarea Hulu pe platforma sa de streaming Disney+

Disney începe integrarea Hulu pe platforma sa de streaming Disney+
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2023

Disney începe o integrare a Hulu pe platforma sa de streaming Disney+, în încercarea de a grupa abonații, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lansarea completă este așteptată să aibă loc în martie 2024, a anunțat Disney.

Apple pregătește două noi iPad-uri pentru primăvară CITEȘTE ȘI Apple pregătește două noi iPad-uri pentru primăvară

Compania a oferit anterior un pachet de Disney+ și Hulu, dar lansarea face parte din integrarea celor două platforme.

Luna trecută, Disney a fost de acord să cumpere participația de o treime la Hulu care era deținută de NBCUniversal, parte a grupului Comcast, a spus președintele direct-to-consumer al Disney, într-un comunicat.

”Dincolo de a debloca această experiență pentru abonații noștri existenți pentru pachet, speranța noastră este să îi inspirăm pe abonații de sine stătători ai Disney+ și Hulu să facă upgrade la pachet, odată ce vor vedea tot ce poate fi accesat.”

Cele două platforme de streaming diferă în ceea ce privește ofertele de conținut, Disney+ fiind orientat către conținut de familie, iar Hulu orientat mai mult către drame pentru adulți și TV fără scenariu.

Guvernele urmăresc utilizatorii de smartphone-uri prin intermediul notificărilor CITEȘTE ȘI Guvernele urmăresc utilizatorii de smartphone-uri prin intermediul notificărilor

Lansarea treptată a integrării le va oferi părinților șansa de a ajusta controlul parental înainte de lansarea completă în martie, a spus Disney.

Începutul integrării vine după ce o mulțime de alte pachete de streaming și-au făcut loc pe piață. Potrivit unor informații de săptămâna trecută, Paramount și Apple analizează oferirea unui pachet de aboamente pentru platformele lor de streaming.

Liderul streamingului Netflix și Max, al Warner Bros. Discovery au format un parteneriat cu Verizon, care va oferi un pachet pentru cele două platforme.

Disney și-a anunțat pentru prima dată pachetul Disney+, ESPN+ și Hulu în 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney
hulu