Fox Entertainment a cumpărat platforma de divertisment TMZ de la WarnerMedia

Fox Entertainment a cumpărat platforma de divertisment TMZ de la WarnerMedia
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2021

Fox Entertainment, parte a Fox Corp, a cumpătat platforma de divertisment TMZ și proprietățile sale media de la WarnerMedia, deținută de grupul de telecomunicații AT&T, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Termenii financiari nu au fost dezvăluiți, scrie News.ro.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Fox Entertainment face parte din grupul Fox, al miliardarului Rupert Murdoch, alături de Fox News Media, Fox Sports și Fox Television Stations.

Ca parte a tranzacției, Fox va deține și gestiona toate proprietățile media marca TMZ, inclusiv emisiunile TV sindicate ”TMZ” și ”TMZ Live”, ambele difuzate de rețele afiliate deținute de stațiile de televiziune Fox; site-ul sportiv TMZ Sports și programul ”TMZ Sports”, site-ul web specilizat în cultură și celebrități TooFab.com și TMZ.com, precum și operațiunile pentru turnee ale celebrităților din Los Angeles și New York.

Fondatorul și editorul TMZ Harvey Levin va rămâne la TMZ și va continua să supravegheze operațiunile zilnice ale mărcii, a anunțat Fox într-un comunicat. El va fi subordonat lui Rob Wade, președintele Fox Entertainment pentru Alternative Entertainment and Specials.

AT&T se află într-un proces de retragere din investițiile scumpe în mass-media, pentru a se concentra asupra activității sale originale de furnizare a serviciilor de telefonie și internet.

Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV CITEȘTE ȘI Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV

Grupulcombină activele media ale WarnerMedia cu Discovery, pentru a crea o companie independentă, Warner Bros. Discovery, într-un acord care ar urma să se încheie anul viitor.

În decembrie anul trecut, AT&T a fost de acord să-și vândă afacerea de anime Crunchyroll către compania Funimation Global Group, parte a Sony, într-un acord de 1,18 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
fox entertainment
tmz
warnermedia