Grupul german Bauer Media a cumpărat mai multe publicații australiene

Grupul german Bauer Media a cumpărat mai multe publicații australiene
scris 22 oct 2019

Grupul german Bauer Media a semnat un contract în valoare de 40 de milioane de dolari pentru a cumpăra mai multe publicații australiene și neozeelandeze, inclusiv edițiile locale ale revistelor Marie Claire și Men's Health, informează DPA.

Grupul german a ajuns la o înțelegere cu compania australiană Seven West Media pentru a achiziționa Pacific Magazines, un grup editorial care publică 14 branduri de presă australiene și neozeelandeze, au anunțat luni ambele companii în comunicate de presă diferite, scrie Agerpres.

EXCLUSIV După 13 ani, Adrian Sârbu vinde Gândul, la pachet cu alte titluri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV După 13 ani, Adrian Sârbu vinde Gândul, la pachet cu alte titluri

Grupurile Bauer Media și Pacific Magazines erau mari rivale pe piața extrem de concurențială a revistelor. Noua tranzacție, care va trebui să fie supusă aprobării de un organism care reglementează concurența, ar putea fi finalizată la sfârșitul anului 2019 sau începutul anului 2020.

Bauer Media, un grup de presă deținut de o familie germană, a pătruns pe piața din Australia în 2012, după ce a cumpărat ACP Magazines cu o jumătate de miliard de dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bauer media
ziare
australia