HBO, creștere a audienței cu 40% în vremuri de carantină din cauza noului coronavirus

HBO, creștere a audienței cu 40% în vremuri de carantină din cauza noului coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2020

Platforma de televiziune HBO, care a creat celebrele seriale ''Game of Thrones'' și ''Westworld'', a asigurat marți că audiența sa a crescut cu 40% din 14 martie, dată la care a început izolarea la domiciliu a unui mare număr de cetățeni ca urmare a crizei coronavirusului, relatează EFE.

Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit serviciului de "streaming", în ultima săptămână au crescut foarte mult vizualizările comparativ cu săptămânile anterioare, astfel încât HBO a egalat numărul accesărilor de la sfârșitul sezonului final al serialului "Game of Thrones" difuzat anul trecut și una din producțiile cu cele mai multe vizionări în epoca televiziunii online, scrie Agerpres.

Conținutul video se va vedea mai prost pe Facebook și Instagram în Europa CITEȘTE ȘI Conținutul video se va vedea mai prost pe Facebook și Instagram în Europa

De asemenea, în aceste ultime zile "vizualizarea compulsivă de seriale" - concept prin care HBO se referă la vizionarea a peste trei sau patru episoade succesive - a crescut cu 65%, comparativ cu cele patru săptămâni anterioare.

A crescut de asemenea și audiența postului tradițional HBO în SUA, la fel ca și restul canalelor în această perioadă de izolare care afectează peste o treime din populația țării.

Consumul masiv de conținut online în timpul izolării la domiciliu din cauza COVID-19 a obligat totodată autoritățile să ceară unor platforme să își diminueze calitatea conținuturilor pentru a nu supraîncărca rețelele.

viewscnt
Afla mai multe despre
hbo
audienta