Revista Time Out își schimbă denumirea în Time In și devine o publicație exclusiv online

Revista Time Out își schimbă denumirea în Time In și devine o publicație exclusiv online
scris 24 mar 2020

Revista londoneză Time Out, o prestigioasă publicație dedicată gastronomiei și activităților zilnice culturale și de divertisment, și-a schimbat denumirea în Time In și a decis să renunțe la ediția sa tipărită, după ce pandemia de coronavirus i-a obligat pe cititorii ei obișnuiți să evite ieșirile în oraș și plimbările pe străzile capitalei britanice, informează Reuters.

Lansată în 1968 pentru a detalia toate activitățile cultural-artistice din capitala Marii Britanii, această revistă săptămânală era distribuită în mijloacele de transport în comun și disponibilă în regim de gratuitate în cafenele, baruri, magazine și galerii de artă, scrie Agerpres.

Guvernul anunță: PFA și întreprinderile individuale care și-au întrerupt activitatea vor avea o indemnizație fixă de 2.230 lei/lună pe perioada stării de urgență CITEȘTE ȘI Guvernul anunță: PFA și întreprinderile individuale care și-au întrerupt activitatea vor avea o indemnizație fixă de 2.230 lei/lună pe perioada stării de urgență

Luni, reprezentanții grupului au declarat că din cauza izolării la domiciliu a rezidenților, revista va deveni o publicație cu distribuție exclusiv online și îi va învăța pe cititori modul în care vor putea să susțină afacerile locale și să aibă acces la evenimente culturale locale prin intermediul unor rubrici precum "Time In Daily" și "The best of the city - straight to your sofa".

Grupul Time Out, care este listat la Bursa de la Londra, administrează reviste, site-uri, platforme mobile și evenimente live în 58 de țări.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
time out
time in