Meciul din Cupa Italiei dintre AC Milan și Juventus a poziționat LookPlus ca lider detașat pe toate targeturile în nișa televiziunilor sportive

Meciul din Cupa Italiei dintre AC Milan și Juventus a poziționat LookPlus ca lider detașat pe toate targeturile în nișa televiziunilor sportive
scris 14 feb 2020

Seara de 13 februarie a adus pentru LookPlus o premieră. Televiziunea a fost prima opțiune a microbiștilor din întreaga țară. În intervalul 21.45 - 23.45, LookPlus a fost lider detașat pe toate targeturile - Comercial, Național, All Urban - conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Ieri, în intervalul orar 21:45 - 23:45, meciul dintre Ac Milan și Juventus din Cupa Italiei a poziționat stația LookPlus în fruntea televiziunilor sportive din România, acumulând un rating de 0.99% pe targetul National și 1.04% pe targetul All Urban și Comercial.

Abonamentele la YouTube TV nu se mai pot face prin App Store CITEȘTE ȘI Abonamentele la YouTube TV nu se mai pot face prin App Store

În același interval orar, stația s-a poziționat pe locul 5 în targetul comercial urban, reprezentat de telespectatorii din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani.

Lansate sub umbrela trustului Clever Media Network, Look Plus, Look Sport, LookSport 2 si LookSport 3 sunt patru canale TV cu emisie la nivel național axate pe transmiterea celor mai apreciate competiții sportive locale și internaționale.

Clever Media Network operează în prezent cinci stații de televiziune (LOOK PLUS, LOOK SPORT, LOOK SPORT 2, LOOK SPORT 3 și PROFIT.RO) și deține drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Casa Pariurilor Liga I, Liga II, LaLiga, SerieA, Bundesliga, Ligue1, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei și partidele derby din puternicele  campionate ale Turciei, Belgiei, Olandei, Scotiei, Cehiei și Portugaliei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cupa italiei
kantar media
lookplus