Platforma Discovery Plus, peste 11 milioane de abonați de la lansare

Platforma Discovery Plus, peste 11 milioane de abonați de la lansare
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2021

Platforma Discovery Plus, lansată pe 4 ianuarie, a înregistrat până în prezent peste 11 milioane de abonați, potrivit unui anunț făcut de companie luni, citează Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Raportul de câștiguri al Discovery pentru al patrulea trimestru arată că au fost depășite previziunile, scre News.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Compania a raportat câștiguri de 76 de cenți pe acțiune și venituri de 2,889 miliarde de dolari, față de 72 de cenți și un venit de 2,83 de miliarde cât era estimat.

În timpul celui de-al patrulea trimestru, Discovery a intrat oficial în competiția streaming cu platforma Discovery Plus, care a fost lansată pe 4 ianuarie. Un abonament lunar costă 4,99 de dolari și 6,99 de dolari.

David Zaslav, CEO al Discovery, a anunțat luni că Discovery Plus a depășit pragul de 11 milioane de abonați plătitori de la lansare și că până la finalul lunii va ajunge la 12 milioane.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Platforma a debutat cu peste 50 de programe originale și cu o librărie de 55.000 de episoade care au mai fost difuzate pe posturile companiei precum HGTV, Food Network, TLC și Animal Planet.

viewscnt
Afla mai multe despre
discovery plus
abonati