Revista Vanity Fair a doborât recordul de abonamente solicitate în 24 de ore, după criticile aduse de Donald Trump

Revista Vanity Fair a doborât recordul de abonamente solicitate în 24 de ore, după criticile aduse de Donald Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2016

Revista americană Vanity Fair a doborât recordul de abonamente solicitate în decurs de 24 de ore, după ce președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a criticat-o într-un mesaj publicat pe Twitter, în care a spus că este ”moartă” și că editorul ei, Graydon Carter, ”nu are talent”, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Purtătorul de cuvânt al publicației a declarat că Vanity Fair a câștigat 13.000 de noi abonați în decurs de o zi și continuă să înregistreze creșteri, scrie News.ro

Afirmațiile lui Donald Trump au venit după ce revista a publicat online, miercuri, un text despre unul dintre restaurantele aflate în Trump Tower, Trump Grill.

În articol, intitulat ”Trump Grill, probabil cel mai prost restaurant din Statele Unite”, sunt făcute mai multe paralele între mâncarea mediocră și mediocritatea președintelui ales.

Autoarea, Tina Nguyen, care nu este cronicar de restaurante, ci jurnalist politic, râde de meniul localului și de felurile de mâncare ce, potrivit ei, caută ”să impresioneze clienții” artificial.

21st Century Fox oferă peste 11 miliarde lire sterline pentru preluarea rivalului european de media Sky. Acțiunile Sky urcă CITEȘTE ȘI 21st Century Fox oferă peste 11 miliarde lire sterline pentru preluarea rivalului european de media Sky. Acțiunile Sky urcă

La câteva ore după publicatea textului, Donald Trump a reacționat pe contul său de Twitter, fără să facă o trimitere explicită. ”A văzut cineva cifrele penibile ale @VanityFair Magazine?”, a întrebat magnatul joi. ”În cădere, mari probleme, moartă! Graydon Carter, niciun talent, va ieși”, a continuat el.

Purtătorul de cuvânt al Vanity Fair a precizat că, înainte de această creștere a abonaților, revista din grupul Conde Nast ajunsese la nivelul de sustenabilitate pe 2016. Din grup mai fac parte The New Yorker, GQ, Vogue, Glamour și Wired.

viewscnt
Afla mai multe despre
vanity fair