Sky, cel mai mare furnizor de servicii TV cu plată din Europa, integrează conținutul Netflix în platforma proprie

Sky, cel mai mare furnizor de servicii TV cu plată din Europa, integrează conținutul Netflix în platforma proprie
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 1 mar 2018

Trustul de media european Sky, cel mai mare de pe continent și lider pe piața serviciilor de televiziune cu plată, a încheiat un parteneriat pentru difuzarea conținutului Netflix pentru abonații serviciilor sale din Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria și Italia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sky va integra serialele și filmele Netflix prin intermediul platformei pentru abonați Sky Q, inițial în Marea Britanie și Irlanda, iar ulterior în celelalte piețe în care este prezent.

Acordul a fost anunțat la câteva zile după ce Comcast, cel mai mare operator TV prin cablu din SUA, a înaintat o ofertă nesolicitată de 22,1 miliarde de lire sterline (31 miliarde dolari) pentru preluarea Sky, grup controlat de magnatul Rupert Murdoch.

Ce noutăți apar pe Netflix România în luna martie CITEȘTE ȘI Ce noutăți apar pe Netflix România în luna martie

În decembrie anul trecut, Murdoch a convenit să vândă conglomeratului american Walt Disney mai multe active 21st Century, inclusiv participația sa la Sky, în schimbul sumei de 52,4 miliarde de dolari. Acordul nu a fost finalizat, Murdoch și Walt Disney așteptând aprobările necesare de la autorități.

Sky are peste 22 milioane de clienți în Europa, în Marea Britanie, Irlanda, Italia, Germania și Austria, fiind cel mai mare grup de media și operator de servicii de Pay-TV de pe continent.

viewscnt
Afla mai multe despre
sky
netflix
parteneriat
acord