Oracle semnează cu Portland și se extinde în Oregon Park

Oracle semnează cu Portland și se extinde în Oregon Park
scris 12 feb 2019

Oracle a închiriat o suprafață suplimentară de 5.000 de metri pătrați în complexul de birouri Oregon Park din București, dezvoltat de Portland Trust, potrivit datelor din piață ale Profit.ro.

Compania americană Oracle ocupă deja clădirea A, de 20.000 metri pătrați a complexului, iar spațiul suplimentar a fost contractat în clădirea C a Oregon Park.

Oregon Park este al șaselea proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust în România, după Opera Center I și II, Bucharest Business Park, Floreasca 169A și Floreasca Park. Cu cei aproximativ 70.000 metri pătrați de spații noi de birouri, Oregon Park reprezintă 21% din totalul de 330.000 metri pătrați construiți și închiriați de Portland Trust la noi în țară, începând cu anul 1999.

Clădirea C a proiecului are o suprafață de 24.080 metri pătrați, din care recent BNP Paribas a anunțat recent că a închiriat 5.500 metri pătrați.

FOTO Realitatea augmentată debutează în Google Maps CITEȘTE ȘI FOTO Realitatea augmentată debutează în Google Maps

Oregon Park a fost achiziționat anul trecut de la Portland Trust și Ares Management de către Lion's Head Investments, un joint-venture între fondul de investiții sud-african, Old Mutual Property și AG Capital. Tranzacția a inclus atât achiziția primelor două clădiri deja finalizate din Oregon Park, A și B, precum și a clădirii C, aflată în stadiu de construcție. În prezent, clădirile A si B sunt închiriate integral.

Parcul de spații de birouri Oregon Park va avea în total trei clădiri de birouri ce vor ocupa o suprafață închiriabilă de circa 70.000 metri pătrați și deține certificarea BREEAM Excelent.

viewscnt
Afla mai multe despre
oracle
oregon park
birouri