Oracle semnează cu Portland și se extinde în Oregon Park

Oracle semnează cu Portland și se extinde în Oregon Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2019

Oracle a închiriat o suprafață suplimentară de 5.000 de metri pătrați în complexul de birouri Oregon Park din București, dezvoltat de Portland Trust, potrivit datelor din piață ale Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania americană Oracle ocupă deja clădirea A, de 20.000 metri pătrați a complexului, iar spațiul suplimentar a fost contractat în clădirea C a Oregon Park.

Oregon Park este al șaselea proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust în România, după Opera Center I și II, Bucharest Business Park, Floreasca 169A și Floreasca Park. Cu cei aproximativ 70.000 metri pătrați de spații noi de birouri, Oregon Park reprezintă 21% din totalul de 330.000 metri pătrați construiți și închiriați de Portland Trust la noi în țară, începând cu anul 1999.

Clădirea C a proiecului are o suprafață de 24.080 metri pătrați, din care recent BNP Paribas a anunțat recent că a închiriat 5.500 metri pătrați.

FOTO Realitatea augmentată debutează în Google Maps CITEȘTE ȘI FOTO Realitatea augmentată debutează în Google Maps

Oregon Park a fost achiziționat anul trecut de la Portland Trust și Ares Management de către Lion's Head Investments, un joint-venture între fondul de investiții sud-african, Old Mutual Property și AG Capital. Tranzacția a inclus atât achiziția primelor două clădiri deja finalizate din Oregon Park, A și B, precum și a clădirii C, aflată în stadiu de construcție. În prezent, clădirile A si B sunt închiriate integral.

Parcul de spații de birouri Oregon Park va avea în total trei clădiri de birouri ce vor ocupa o suprafață închiriabilă de circa 70.000 metri pătrați și deține certificarea BREEAM Excelent.

viewscnt
Afla mai multe despre
oracle
oregon park
birouri