PAM Bijuterii inaugurează cinci noi magazine, investiție totală de 500.000 euro

PAM Bijuterii inaugurează cinci noi magazine, investiție totală de 500.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2020

Rubin 2000, firmă deținătoare a brandului românesc PAM Bijuterii, importator și distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec și stampile Trodat în România, anunță investiții de 500.000 euro în cinci noi locații ale brandului propriu PAM Bijuterii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primele trei magazine vor fi deschise în luna septembrie în Veranda Obor Mall, Carrefour Orhideea Grozăvești și Carrefour Vulcan Nepi, urmând ca în octombrie să fie deschise un magazin în Kaufland Barbu Văcărescu și încă o locație surpriză.  

DOCUMENT Guvernul a stabilit oficial că restaurantele se redeschid în interior de la 1 septembrie. Sunt redeschise și cinematografele. Condițiile de funcționare CITEȘTE ȘI DOCUMENT Guvernul a stabilit oficial că restaurantele se redeschid în interior de la 1 septembrie. Sunt redeschise și cinematografele. Condițiile de funcționare

De asemenea, se creează 5 noi locuri de muncă pentru fiecare locație în parte, ajungându-se așadar la un total de 25 de noi angajați în dou[ luni. Rubin 2000 își dorește ca în 2021 să ajungă la peste 100 de angajați.

La fel ca în celelalte magazine ale lanțului din Auchan Titan, Auchan Vitan, Auchan Pallady, Cora Pantelimon și Big Berceni, și în noile locații este oferit serviciul de reparare a bijuteriilor.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
pam bijuterii
rubin 2000