Peek & Cloppenburg a deschis un magazin în Mega Mall, al doilea ca mărime din România

Peek & Cloppenburg a deschis un magazin în Mega Mall, al doilea ca mărime din România
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 1 oct 2015

Retailerul german de fashion Peek & Cloppenburg a deschis astăzi, în Mega Mall, al doilea cel mai mare magazin din România, dar și a doua unitate deținută de un brand fashion pe piața românească.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unitatea are o suprafață de 4.815 metri pătrați, dispusă pe două niveluri, și este al treilea Peek&Cloppenburg din București și al patrulea din România.
Cel mai mare magazin din România este deținut tot de Peek&Cloppenburg în Promenda Mall, cu o suprafață de 4.864 metri pătrați, potrivit datelor DTZ Echinox.

Următorul într-un clasament al celor mai mari trei magazine de fashion din România este H&M Unirii, cu o suprafață de 4.282 metri pătrați.

Peek&Cloppenburg deține peste 60 de magazine în Germania și alte 45 de magazine în Austria și Europa Centrală și de Est.

Peek & Cloppenburg din Mega Mall va găzdui până la 500 de branduri, acoperind toate gamele de produse pentru bărbați, femei, cât și pentru copii: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review și multe altele.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în București de fondul de investiții NEPI, în urma unei investiții de 165 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
peek&cloppenburg
magazin