Platforma de monetizare 2Checkout angajează

Platforma de monetizare 2Checkout angajează
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2020

2Checkout, furnizorul de soluții de monetizare pentru companii ce acționează la nivel global, are deschise peste 20 de posturi și continuă angajările, exclusiv online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Posturile disponibile sunt pentru analiști anti-fraudă, programatori, administratori de baze de date, contabili sau specialiști HR.

Guvernul ia în calcul devansarea cu 6 luni a liberalizării prețurilor la energie, momentan înghețate prin ordonanță militară CITEȘTE ȘI Guvernul ia în calcul devansarea cu 6 luni a liberalizării prețurilor la energie, momentan înghețate prin ordonanță militară

Compania va efectua nu numai toate interviurile exclusiv online, dar și întreg procesul de angajare și training, iar noii angajați vor lucra momentan de acasă, la fel ca întreaga echipă.

În prezent, 2Checkout are o echipă formată din peste 400 de angajați la nivel global, dintre care peste 350 în hub-ul tehnologic și de servicii clienți situat la București.

2Checkout este brandul sub care activează acum fosta companie Avangate, parte din portofoliul fondului de investiții Francisco Partners. Compania are peste 17.000 de clienți la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
2checkout
angajati