Producătorul german Rheinmetall va moderniza artileria antiaeriană a României

Producătorul german Rheinmetall va moderniza artileria antiaeriană a României
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2023

Producătorul de arme german Rheinmetall a anunțat că a încheiat un contract cu guvernul României în vederea modernizării sistemelor de apărare antiaeriană ale țării, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Contractul se ridică la o valoare de 325 de milioane de euro și include livrarea a patru sisteme, precum și asigurarea de pregătire, piese de schimb și alte servicii, scrie Agerpres.

Tranzacție - Zabka, cel mai mare retailer de proximitate din Polonia, care vrea să treacă peste Amazon, intră pe piața din România. Prima investiție majoră a lanțului în afara Poloniei CITEȘTE ȘI Tranzacție - Zabka, cel mai mare retailer de proximitate din Polonia, care vrea să treacă peste Amazon, intră pe piața din România. Prima investiție majoră a lanțului în afara Poloniei

Două sisteme de apărare aeriană vor fi livrate în termen de 24 de luni, iar celelalte două în interval de trei ani.

Fiecare dintre sistemele comandate constă în sistemul de control al tirului Oerlikon Skymaster TLCN, un sistem de radar 3D X-Band Tactical Acquisition sau X-TAR3D, șase tunuri GDF009 TREO Oerlikon Twin Guns calibru 35 mm și două camioane grele speciale pentru transportarea sistemului de control al tirului și sistemului radar de urmărire, potrivit companiei germane.

viewscnt
Afla mai multe despre
rheinmetall
artilerie antiaeriană