Proprietarul Milk Burger instalează un nou director în România, ex-manager la AIG Life, Oracle și IBM

Proprietarul Milk Burger instalează un nou director în România, ex-manager la AIG Life, Oracle și IBM
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 30 mai 2019

ETİ, una dintre cele mai mari companii din industria alimentară din Turcia, intrată pe piața locală în 2016 prin deschiderea la Craiova a unei fabrici de biscuiți, l-a instalat pe turcul Sitki Alp Erk la conducerea afacerii din România, în poziția de director general al filialei ETI European Food Industries.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El era deja membru al Consiliului de Administrație.

Acesta a lucrat anterior la companii precum AIG Life (ca Sales și HR Manager), Oracle (Area Manager) și IBM (Sales Representative).

Grupul turc ETI, în portofoliu cu branduri precum Dare, Puf, Kombo, Adicto, Milk Burger, Cin, a fost înființat în 1962, iar în prezent are 7 fabrici în Turcia și o gamă de circa 300 de produse, sub 45 de branduri. 

Tranzacție: Iulian Stanciu, CEO eMag, intră în nume propriu în acționariatul PC Garage CITEȘTE ȘI Tranzacție: Iulian Stanciu, CEO eMag, intră în nume propriu în acționariatul PC Garage

Pentru investiția de la Craiova, ETI a contractat un împrumut de 18 milioane euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), cu posibilitatea majorării la 23 milioane euro. De asemenea, ETI a primit din partea Guvernului României un ajutor de stat de 6,3 milioane de euro.

În 2017, ultimul an raportat, grupul turc a avut în România, cu 317 angajați, afaceri de 27,5 milioane lei și o pierdere de 47,7 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
eti
craiova
biscuiti