Tranzacție în Deltanet: CEO-ul cedează toate acțiunile și iese din companie

Tranzacție în Deltanet: CEO-ul cedează toate acțiunile și iese din companie
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 nov 2018

Directorul general al Deltanet Brașov, Cristian Olimpiu Maier, și-a cedat acțiunile, reprezentând 8% din capitalul social, către Romeo Eugen Bogdănescu și Mircea Ciprian Lucăcel-Ciceo, ceilalți doi acționari ai companiei cu afaceri de aproape 11,2 milioane de lei anul trecut din lucrări de construcții pentru firmele de comunicații. În urma tranzacției, Bogdănescu și Lucăcel-Ciceo dețin fiecare 50% din titlurile companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Maier și-a început activitatea la Deltanet în octombrie 2005 ca inginer și a urcat ierarhic până la funcția de CEO, pe care a preluat-o în iulie 2012. El a intrat în acționariat în septembrie 2013.

Vodafone pierde în fața unui fost director Romtelecom licitația Poștei pentru sistemul de alertare a clienților prin SMS CITEȘTE ȘI Vodafone pierde în fața unui fost director Romtelecom licitația Poștei pentru sistemul de alertare a clienților prin SMS

Lucăcel, alături de Adrian Tomșa, a înființat în 2007 compania de cablu New Com Telecomunicații, care, în doi ani, a ajuns la un portofoliu de peste 100.000 de clienți, pe fondul unei campanii de achiziții de operatori de talie redusă. Portofoliul de clienți New Com a fost achiziționat de Telekom România Communications (fostul Romtelecom) și RCS&RDS.

Deltanet a fost înființată în anul 2004 de Romeo Eugen Bogdănescu și, potrivit www.termene.ro, este specializată în lucrări de construcții pentru proiecte utilitare de electricitate și telecomunicații.

Anul trecut, afacerile companiei au crescut la 11,15 milioane de lei, de la 8,52 milioane de lei în 2016. Profitul net al companiei s-a dublat, la 615.280 lei.

Deltanet are aproape 100 de salariați.

viewscnt
Afla mai multe despre
deltanet
actionariat
schimbari
maier
lucacel
bogdanescu