Afacerile locale ale belgienilor de la Reynaers au crescut cu 7% în primul semestru

Afacerile locale ale belgienilor de la Reynaers au crescut cu 7% în primul semestru
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iul 2016

Subsidiara locală a grupului belgian Reynaers, cu activități pe segmentul soluțiilor de aluminiu, a vândut în prima jumătate acestui an marfă de circa 3 milioane de euro, cu aproximativ 7% mai multă față de perioada similară a anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Deschiderea centrului logistic din apropierea Capitalei, dezvoltarea echipei și evoluția pozitivă a pieței de construcții, în general, și a celei de profil, în particular, au avut un impact pozitiv în dezvoltarea afacerilor companiei în primul semestru din acest an”, a declarat directorul companiei, Daniel Popa.

Astfel, business-ul Reynaers România a ajuns la aproximativ 3 milioane de euro în primele șase luni din 2016, comparativ cu 2,7 milioane de euro, în anul precedent. Compania, care a livrat produse atât pentru proiecte din țară, cât și pentru export, estimează pentru întreg 2016 vânzări de circa 8 milioane de euro, scrie News.ro.

În ceea ce privește prezența pe piața locală, potrivit lui Daniel Popa, 60% din vânzări sunt reprezentate de profilele destinate fațadelor cortină. Pe plan secund se află, cu 30% din vânzări, reperele pentru uși și ferestre, restul fiind atribuit reperelor pentru uși glisante.

Anul acesta aduce, de asemenea, și o creștere a pieței constructiilor cu aproximativ 10%, care se bazează atât pe numărul mare de clădiri de birouri ce se construiesc în special în București, cât și pe creșterea segmentului rezidențial.

Un român preia conducerea operațiunilor producătorului de spirtoase Diageo din România și Cipru CITEȘTE ȘI Un român preia conducerea operațiunilor producătorului de spirtoase Diageo din România și Cipru

Reynaers Aluminium România a încheiat 2015 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, cu 45% mai mult decât în 2014, iar pentru anul în curs mizează pe o creștere a businessului companiei cu circa 15%, până la 8 milioane de euro. Prezentă pe piața locală încă din 2006, compania are acum sediul central și un depozit în București, dar și centre regionale în Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Cu sediul central în Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere. Înființată în anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajați în 37 de țări din întreaga lume și exportă în peste 60 de țări de pe cinci continente.

viewscnt
Afla mai multe despre
reynaers