AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov

AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2017

La mai puțin de două luni de când a pus piatra de temelie a proiectului AFI Brașov, dezvoltatorul AFI Europe România anunță începerea procesului de alocare a spațiilor în proiectul de birouri de Clasa A, AFI Park Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania se află deja în discuții avansate cu doi potențiali chiriași pentru o suprafață de 4.000 de metri pătrați în primul din cele două turnuri de birouri ce fac parte din proiectul AFI Park Brașov. 

„Sectorul telecomunicațiilor și tehnologiei rămâne cel mai activ ocupant de spații de birouri din afara Bucureștiului, cu 75% din volumul tranzacțiilor înregistrate în prima jumătate a anului”, a spus David Hay, CEO AFI Europe Romania.        

AFI Park Brașiov, al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România, va fi livrat în primul trimestru al anului 2019.

Centrul comercial AFI Brașov va include 200 de magazine, insule și zone de servicii. Prima etapă a construcției include un centru comercial cu o suprafață totală închiriabilă de 45.000 sqm (160.000 GBA) și unul din cele două turnuri de birouri Clasa A ce se întind pe o suprafață de 25.000 mp GLA.

FOTO Grupul de francize de fashion Peeraj a deschis în Băneasa Shopping City un magazin sub brandul Armani CITEȘTE ȘI FOTO Grupul de francize de fashion Peeraj a deschis în Băneasa Shopping City un magazin sub brandul Armani

Investiția în această etapă însumează circa 120 de milioane de euro.

Retailerul francez Carrefour este prima ancoră a centrului comercial, cu o suprafață de 6.500 metri pătrați.

Mall-ul va avea două intrări principale, una dinspre cel mai mare bulevard al orașului (B-dul 15 Noiembrie) și o a doua intrare din partea de sud a orașului. Suprafața totală va fi distribuită pe trei niveluri. Accesul la cele 1.700 de locuri de parcare de la nivelul -1 se va face cu ușurință prin oricare dintre intrări, iar la acestea se adaugă spații suplimentare și la alte niveluri, accesibile din trei direcții. 

AFI Europe România va începe în viitorul apropiat dezvoltarea a încă două proiecte: unul va consta într-un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri pătrați din Arad, a cărui ancoră va fi un hypermarket și un magazin tip „DYI”, iar cel de-al doilea, AFI City, un proiect rezidențial amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi (sectorul 1 din București). 

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. 

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe
afi park brasov