Catinvest a finalizat la Electroputere Parc o nouă clădire mixtă, parte a unei investiții de peste 40 milioane euro

Catinvest a finalizat la Electroputere Parc o nouă clădire mixtă, parte a unei investiții de peste 40 milioane euro
scris 2 nov 2021

Grupul francez Catinvest, intrat în România în anul 2003, a finalizat la Electroputere Parc o nouă clădire mixtă, de 12.700 de metri pătrați de birouri de clasa A și spații de retail, ca parte a unei investiții de peste 40 milioane euro.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM - Pregătim ieșirea din criză.

Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu Nordis Group, Banca Transilvania, ING, Unicredit Bank și Coface, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Noua clădire include 8.300 de metri pătrați de birouri și 4.400 de metri pătrați de retail.

Pe lângă această nouă clădire mixtă, lucrările de construcție pentru o altă extindere a Electroputere Mall sunt de asemenea în desfășurare la capacitate maximă. Această nouă extindere, care urmează să fie finalizată până în martie 2022, va aduce aproximativ 5.500 de metri pătrați de retail, precum și 1.000 de metri pătrați de terasă exterioară pentru restaurante.

Mai departe, planurile de dezvoltare includ spații de retail, birouri și alte servicii precum spații de co-working sau de tip aparthotel, cu un buget total de investiții de aproape 60 de milioane de euro în următorii 2-3 ani.

În vară, Catinvest a obținut autorizația de construcție necesară pentru a începe lucrările la o nouă extindere a Electroputere Mall.

EXCLUSIV FOTO Clădirea Casei de Modă Venus din centrul Bucureștiului, celebru reper al modei în epoca ceaușistă - scoasă la vânzare. Hagag, pe lista cumpărătorilor interesați CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Clădirea Casei de Modă Venus din centrul Bucureștiului, celebru reper al modei în epoca ceaușistă - scoasă la vânzare. Hagag, pe lista cumpărătorilor interesați

Grupul francez de real estate, care deține și administrează Electroputere Parc, mai are în portofoliu și alte centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța - precum și din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen.

Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 500.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
catinvest
electroputere parc