Catinvest investește 6 milioane de euro într-o nouă extindere a Electroputere Mall

Catinvest investește 6 milioane de euro într-o nouă extindere a Electroputere Mall
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2021

Grupul francez Catinvest, intrat în România în anul 2003, a obținut autorizația de construcție necesară pentru a începe lucrările la o nouă extindere a Electroputere Mall.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând din luna iulie, cu o investiție totală estimată la 6 milioane de euro, Catinvest va dezvolta o extindere a spațiului alocat restaurantelor în Electroputere Mall, adăugând 5 restaurante noi, dintre care 3 vor avea terase private în aer liber, o nouă terasă comună în aer liber care poate fi împărțită de clienții restaurantelor și o extindere suplimentară de 5.500 de metri pătrați a spațiului comercial.

De asemenea, extinderea de 5.500 de metri pătrați a suprafeței închiriabile, și ea inclusă în proiect, va permite noilor mărci de top să se alăture celor 187 de mărci deja prezente în Electroputere Parc. 

One United cumpără teren de la Ion Țiriac și pregătește One Lake Club CITEȘTE ȘI One United cumpără teren de la Ion Țiriac și pregătește One Lake Club

Această nouă extindere nu este singurul proiect de dezvoltare pentru Electroputere Parc din această vară, întrucât o altă clădire de birouri și retail este aproape de finalizare. Cu această investiție de 39 de milioane de euro, Catinvest adaugă 9.000 de metri pătrați GLA de spații de retail și divertisment și 16.000 de metri pătrați GLA de birouri din clasa A. 

În total, Catinvest a asigurat finanțare în valoare de 58,5 milioane de euro pentru perioada 2021-2022, destinată extinderilor ulterioare ale Electroputere Parc și construirea de noi magazine, birouri și spații de co-working, precum și aparthoteluri, pe o suprafață totală de 46.000 de metri pătrați.

EXCLUSIV FOTO Clădirea Casei de Modă Venus din centrul Bucureștiului, celebru reper al modei în epoca ceaușistă - scoasă la vânzare. Hagag, pe lista cumpărătorilor interesați CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Clădirea Casei de Modă Venus din centrul Bucureștiului, celebru reper al modei în epoca ceaușistă - scoasă la vânzare. Hagag, pe lista cumpărătorilor interesați

Grupul francez de real estate Catinvest care deține și administrează Electroputere Parc mai are în portofoliu și alte centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța - precum și din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen.

Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 500.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
catinvest
electroputere parc