Compania de construcții a Primăriei Capitalei vrea să cumpere oțel beton în valoare de peste 5 milioane euro

Compania de construcții a Primăriei Capitalei vrea să cumpere oțel beton în valoare de peste 5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2019

Compania Municipală Trustul de Clădiri Metropolitane București a lansat o licitație prin care vizează achiziția de oțel beton în valoare de până la 27,18 milioane lei (5,7 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunț publicat pe platforma online SICAP. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obiectul achiziției îl reprezintă achiziționarea de oțel beton fasonat și nefasonat, printr-un acord cadru de furnizare, potrivit News.ro.

Contractul are o valoarea estimată între 1,35 milioane lei și 27,18 milioane lei, fără TVA, și este împărțit în maximum două loturi.

Proprietarii Dedeman lansează un fond pentru IMM. Laurențiu Ciocîrlan, Head of Investment Banking la Raiffeisen Bank - recrutat CITEȘTE ȘI Proprietarii Dedeman lansează un fond pentru IMM. Laurențiu Ciocîrlan, Head of Investment Banking la Raiffeisen Bank - recrutat

Ofertanții trebuie să demonstreze că, în ultimii 3 ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor), au livrat  produse similare obiectului contractului în valoare de cel puțin 2 milioane lei, fără TVA, pentru Lotul 1 și 3 milioane lei, fără TVA, pentru Lotul 2, potrivit anunțului.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar numărul maxim preconizat de participanți la acordul-cadru este de 3. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 mai. 

 

În noiembrie 2018, Curtea de Apel București a decis anularea tuturor hotărârilor de Consiliu General prin care au fost înființate cele 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei. În februarie, Curtea de Apel București a respins recursului Primăriei, fiind menținută decizia.

viewscnt
Afla mai multe despre
constructii
companie
primaria
capitala
otel
beton
achizitie
cumpara