Compania de consultanță imobiliară JLL intră pe segmentul rezidențial și recrutează un manager de la Hagag

Compania de consultanță imobiliară  JLL intră pe segmentul rezidențial și recrutează un manager de la Hagag
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2019

Compania de consultanță imobiliară JLL intră pe piața rezidențială din România prin lansarea departamentului Living în cadrul biroului din București, condus de Andreea Hamza, în calitate de Senior Director, anterior Head of Marketing and Sales în cadrul companiei Hagag Development Europe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

 Andreea Hamza a fost implicată în vânzarea a peste 2.700 de apartamente în diferite proiecte din București, Brașov, Arad și Timișoara, în tranzacții de peste 250 de milioane de euro, în cadrul mai multor companii.

Departamentul Living va oferi consultanță pentru dezvoltatorii și investitorii care vor să investească în soluții de locuire în România, respectiv locuințe destinate vânzării sau închirierii, cămine studențești etc.

EXCLUSIV Marius Gaga, fost șef al corpului de control ANAF, își extinde afacerile cu un proiect de peste 100 milioane euro în 2.000 de apartamente CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Marius Gaga, fost șef al corpului de control ANAF, își extinde afacerile cu un proiect de peste 100 milioane euro în 2.000 de apartamente

Serviciile oferite de JLL prin noul department sunt structurate pe patru categorii: studii de piață, strategii conceptuale de produs, strategii de marketing și vânzări, precum și managementul vânzărilor.

La nivel European, sectorul rezidențial a devenit o componentă importantă a pieței de investiții, pe fondul intensificării interesului investitorilor pentru acest segment care în 2018 a atras aproape 70 de miliarde de euro.

JLL este prezentă pe piața de consultanță imobiliară din România din anul 2007. Activitatea JLL în România este structurată pe 7 departamente: Office, Industrial și Logistică, Capital Markets, Development & Land, Project & Development Services, Valuation și Property Management.

Anul trecut, JLL a înregistrat în România o cifră de afaceri de 10,9 milioane de euro, în creștere cu 33,22% comparativ cu anul 2017.

JLL activează în 300 de sucursale în 80 de țări și înglobează cca 80.000 de angajați în întreaga lume. 

viewscnt
Afla mai multe despre
jll romania
rezidential