Compania Iulius a inaugurat o nouă clădire de birouri în ansamblul Openville Timișoara

Compania Iulius a inaugurat o nouă clădire de birouri în ansamblul Openville Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2017

Compania Iulius a finalizat o nouă clădire de birouri, de peste 13.000 metri pătrați, în ansamblul Openville Timișoara, proiect mixt pe care îl realizează împreună cu Atterbury Europe în proximitatea Iulius Mall.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

United Business Center 1 (UBC 1) este cea de-a doua clădire inaugurată în Timișoara în anul 2017, după UBC 2 (18.000 metri pătrați), în luna ianuarie. Cu recenta realizare, suprafața office totală livrată de Iulius pe piața locală, în decursul unui singur an, a ajuns la 31.000 metri pătrați.

În prezent, în ansamblul Openville se lucrează la a treia clădire de birouri – UBC 3, cu 19.000 metri pătrați închiriabili, care va fi finalizată în 2018. Visma Software, dezvoltator norvegian de soluții software pentru managementul afacerilor, a închiriat în UBC 3 un spațiu de 4.200 metri pătrați. Totodată, la începutul anului viitor va fi demarată construcția UBC 0, cea mai înaltă clădire din România (155 metri și 27 de etaje).

BNR avertizează cu privire la 5 riscuri la adresa stabilității financiare. Risc sistemic ridicat de creștere a dobânzilor CITEȘTE ȘI BNR avertizează cu privire la 5 riscuri la adresa stabilității financiare. Risc sistemic ridicat de creștere a dobânzilor

La momentul inaugurării primei etape de dezvoltare a proiectului Openville, în trimestrul patru din 2018, componenta de birouri a ansamblului va include o suprafață de 50.000 metri pătrați în operare (în clădirile UBC 1, UBC 2 și UBC 3) și alți 50.000 metri pătrați în construcție (în clădirea UBC 0).

Clădirea recent inaugurată are 12 niveluri, iar printre companiile care au închiriat spații se numără Atos, furnizor internațional de servicii IT, și Intel, producător mondial în domeniul tehnologiei. 

Ansamblul Openville Timișoara va fi inaugurat în trimestrul patru al anului viitor, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare, care va include: 100.000 metri pătrați de birouri clasa A, o suprafață adițională de 47.000 metri pătrați de retail, un parc de 55.000 metri pătrați, un pasaj subteran destinat traficului auto și peste 1.500 de noi locuri de parcare, amenajate într-o parcare supraetajată și una subterană.

A doua etapă a proiectului Openville Timișoara va presupune dezvoltarea a aproximativ 85.000 metri pătrați de spații office (în alte patru clădiri) și a 25.000 metri pătrați de spații de retail, în funcție de cerințele pieței.

Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS și Atterbury Europe și reprezintă o investiție estimată la peste 220 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
iulius mall
birouri
openville
timisoara