Compania logistică Maracana a închiriat spațiu în MLP Bucharest West

Compania logistică Maracana a închiriat spațiu în MLP Bucharest West
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2021

Maracana, companie românească de transport fondată în 1991, a încheiat cu MLP Group un contract care prevede închirierea a peste 5.000 metri pătrați  spații  de depozitare. Facilitatea este programată să fie preluată de noul chiriaș în luna februarie 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima fază a parcului  logistic MLP Bucharest West are o suprafață de 22.000 metri pătrați, din care 15.000 metri pătrați sunt închiriați. 

FOTO Dezastru energetic în Texas din cauza frigului. Peste 2 milioane de gospodării nu au curent, prețul a ajuns la 9.000 dolari/MWh, iar furnizorii își \ CITEȘTE ȘI FOTO Dezastru energetic în Texas din cauza frigului. Peste 2 milioane de gospodării nu au curent, prețul a ajuns la 9.000 dolari/MWh, iar furnizorii își "mituiesc" clienții ca să scape de ei

Tranzacția a fost intermediată de JLL România.

MLP Bucharest West este un parc logistic și destinat activităților de producție care va avea la finalizarea completă a construcției 99.000 metri pătrați. Parcul este localizat la 15 km distanță de centrul Bucureștiului, având acces direct la șoseaua de centură și la autostrada A1.

MLP Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori, proprietary și administrator de parcuri industriale și de logistică, activ în Polonia, Germania, Austria și România. Compania deține și administrează un portofoliu de 17 parcuri, în 4 țări, cu o suprafață de aproximativ 1,3 milioane de metri pătrați, reprezentând proiecte existente și pentru care au  fost obținute deja autorizațiile de construcție și care sunt gata pentru a fi închiriate.

MLP Group a fost înființată în 1998 în Varșovia, Polonia. Compania este prezentă pe piața din Germania din 2017, în prezent operând din trei birouri în Berlin, Unna și Schwalmtal/Mönchengladbach.

viewscnt
Afla mai multe despre
maracana
mlp bucharest west