Companiile din domeniile IT&C, BPO și SCC - cele mai active pe piața de birouri din Capitală

Companiile din domeniile IT&C, BPO și SCC - cele mai active pe piața de birouri din Capitală
scris 18 iul 2019

Companiile care au angajați în domeniile IT&C, BPO (Business Process Outsourcing) și SCC (Specialist Computer Centres) au semnat contracte pentru 42% din totalul tranzacțiilor de închiriere, pre-închiriere și extindere de spații de birouri din Capitală.

Pe locul doi ca pondere se află domeniul manufacturier și industrial, cu 11% iar pe locul trei domeniul medical, cu 10% din totalul tranzacțiilor.

Mulți români de la oraș preferă să își renoveze singuri locuința. Care este culoarea cea mai des folosită CITEȘTE ȘI Mulți români de la oraș preferă să își renoveze singuri locuința. Care este culoarea cea mai des folosită

În ultimele trei luni, printre clădirile de birouri alese de firmele din IT&C, BPO și SCC se află Expo Business Park 1, Dacia BC, Hermes Business Campus C, Dacia 1, Campus 6, Berlin Sema Parc, Art Business Center, One Victoriei. Companiile din domeniul Manufactură și Industrial, al doilea ca pondere, s-au orientat către proiectele City Gate, The Bridge 3, Green Gate, Bookcase, iar companiile din domeniul medical și farmaceutic, al treilea ca pondere, au optat pentru clădirile de birouri existente sau aflate în construcție Mihalache BC, Equilibrium, Expo Business Park, Caramfil 59.

„Pre-închirierile de spații de birouri cumulează 17.052 mp, aproape 30% din suprafața totală pentru care au fost semnate contracte de relocări (închirieri, pre-închirieri și extinderi) în trimestrul doi din acest an. Și în perioada următoare vom asista la un număr mare de contracte de pre-închiriere, datorită ofertei generoase aflate în pipeline, cu multe proiecte mari, de clasă A în stadii avansate de construcție”, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Companiile din domeniile IT&C, BPO și SCC - cele mai active pe piața de birouri din Capitală

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
it&c
bpo
spatii de birouri