Cordia Romania, dezvoltatorul Gold Plaza din Baia Mare, are un nou director și anunță reluarea investițiilor

Cordia Romania, dezvoltatorul Gold Plaza din Baia Mare, are un nou director și anunță reluarea investițiilor
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 7 iun 2016

Cordia Romania, companie responsabilă de proiectele grupului Futureal în România, printre care ansamblul rezidențial Parcul Privighetorilor și centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare, are un nou director general, Mauricio Mesa Gomez, și în plan dezvoltarea de noi proiecte rezidențiale pe plan local.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gold Plaza a fost dezvoltat de Fugtureal în parteneriat cu Immofinanz.

”Am luat această decizie profesională pentru că Futureal este o companie prosperă, cu o echipă foarte dinamică, care vrea să investească și să dezvolte proiecte rezidențiale de mari dimensiuni în România, o piață în care am o experiență extinsă, de peste opt ani”, spune Mauricio Mesa Gomez.

EXCLUSIV Canada va trimite o misiune tehnică la București în problema ridicării vizelor. România și Bulgaria sunt decise să blocheze acordul dintre UE și Canada CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Canada va trimite o misiune tehnică la București în problema ridicării vizelor. România și Bulgaria sunt decise să blocheze acordul dintre UE și Canada

Anterior, Mauricio Mesa Gomez a activat ca director general pentru Hercesa Romania și Bulgaria (2007-2016).

În același timp, acest anunț marchează reluarea activității Futureal Group în România, țară în care grupul este cunoscut pentru dezvoltarea unor proiecte precum Parcul Privighetorilor (125 de apartamente, o investiție de 20 de milioane de euro) și centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare, dezvoltat în parteneriat cu Immofinanz AG, o investiție de 97 de milioane de euro.

Futureal Group este un dezvoltator și investitor imobiliar de top din Europa Centrală și de Est și unul dintre cei mai mari 20 de dezvoltatori din Europa.

Grupul are în plan să dezvolte ansambluri rezidențiale prin Cordia – membru al Futureal Group. Cordia a finalizat un număr de 2.400 de apartamente în ultimii 15 ani în regiunea central europeană și are aproximativ 5.000 de unități locative în pipeline.

Dezvoltările, realizate în principal în Europa Centrală și de Est (Ungaria, Polonia și România) includ proiecte urbane mixed-use, rezidențiale, office și de retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
cordia
director
proiecte
investiții