CTP a adus în echipa din România director de dezvoltare de la Immofinanz

CTP a adus în echipa din România director de dezvoltare de la Immofinanz
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2016

Compania CTP, cel mai mare proprietar de spații industriale și de logistică din România, l-a cooptat în cadrul echipei locale pe Valeriu Toma, în funcția de head of property management, responsabil cu dezvoltarea rețelei CTPark. Valeriu Toma are o experiență de peste 8 ani în domeniul gestionării proiectelor imobiliare, în cadrul companiei austriece Immofinanz. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Echipa CTP se lărgește rapid pe măsură ce planurile noastre de extindere se concretizează. Suntem bucuroși că Valeriu Toma se alătură echipei CTP. Valeriu aduce experiența sa vastă în domeniul managementului proprietăților industriale și logistice din România și ne va ajuta să oferim clienților noștri proiectele pe care ei și le doresc. Valeriu va aduce toate clădirile achiziționate de noi la standardele înalte al CTP și va implementa tehnologiile și standardele cele mai moderne în domeniu, spre beneficiul clienților noștri”, a declarat Remon Vos, director general CTP.

Pe plan european, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de peste 3,2 milioane mp, iar planurile companiei vizează creșterea acestei suprafețe la 5 milioane mp până la sfârșitul anului 2018.

În România, CTP deține proiecte cumulând 350.000 metri pătrați, cumpărate în majoritate anul trecut, adică 20% din piață.

CTP l-a recrutat în echipa din România pe fostul șef al departamentului industrial al companiei CBRE CITEȘTE ȘI CTP l-a recrutat în echipa din România pe fostul șef al departamentului industrial al companiei CBRE

CTP concurează în România cu P3, deținută de fonduri de investiții americane, Alinso din Belgia, Globalworth, controlat de omul de afaceri Ioannis Papalekas și australienii de la Valad.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
immofinanz
management