Cushman & Wakefield Echinox lansează o nouă divizie de servicii pentru clienți

Cushman & Wakefield Echinox lansează o nouă divizie de servicii pentru clienți

Andrei Budala - Project Manager Cushman & Wakefield Echinox

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2017

Cushman & Wakefield Echinox lansează o nouă linie de business - Project Management - prin recrutarea lui Andrei Budală, arhitect cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Pentru început, acesta va oferi suport echipei de Office Agency pentru proiectele pe care compania le desfășoară în prezent, urmând ca ulterior, să se integreze într-o divizie nouă care să susțină toate departamentele companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Am ales să mă alătur companiei Cushman & Wakefield Echinox pentru că împărtășesc viziunea echipei. Domeniul consultanței imobiliare are în permanență nevoie de soluții inovatoare, iar, în cadrul unei echipe multidisciplinare, răspunsurile la noile provocări ale pieței sunt mult mai ușor de identificat”, a declarat Budală.

El deține o diplomă de la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu din București cu specializări multiple (arhitectură, design, grafică, proiectare asistată de calculator, urbanism și construcții) și a activat în ultimii trei ani la Corporate Office Solutions (COS) unde a realizat proiecte de arhitectură, design interior și fit-out pentru spații de birouri.

Ford anunță oficial angajarea a 976 de persoane la Craiova, pentru liniile de producție ale modelului EcoSport. Ford a operat concedieri masive în ultimii ani CITEȘTE ȘI Ford anunță oficial angajarea a 976 de persoane la Craiova, pentru liniile de producție ale modelului EcoSport. Ford a operat concedieri masive în ultimii ani

Cushman & Wakefield se află în top 3 companii ce oferă servicii imobiliare la nivel global, cu aproximativ 43.000 de angajați în peste 60 de țări, cu venituri de peste 5 miliarde de dolari și 191 de miliarde de dolari tranzacționați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
andrei budala