Dan Șucu și Conadi demarează vânzările la faza a treia a proiectului Arcadia Apartments Domenii

Dan Șucu și Conadi demarează vânzările la faza a treia a proiectului Arcadia Apartments Domenii
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 oct 2021

Dan Șucu și compania Conadi demarează vânzările la faza a treia a proiectului Arcadia Apartments Domenii, proiectul rezidențial din zona Domenii a Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primele 70 dintre apartamente au fost deja vândute în sesiunea de pre-sale la care au avut acces cumpărătorii din fazele anterioare.

Faza a treia este reprezentată de trei noi blocuri cu un regim de înălțime cu două subsoluri, parter, cinci etaje și etajele șase și șapte retrase. Această fază va avea 245 de apartamente cu diverse tipologii, respectiv: apartamente premium tip loft cu gradină, duplex cu gradină, penthouse, apartamente două camere, trei camere și patru camere. Printre facilitățile anunțate se numără și construcția de spații comerciale la parterul clădirilor, cu acces direct din Strada General Athanasie Enescu.

Prețurile vor porni de la 118.000 de euro fără TVA pentru un apartament de două camere de 67,6 mp suprafață construită, respectiv 148.000 de euro fără TVA pentru un apartament de două camere plus un birou și ajung la 174.000 de euro pentru un apartament de trei camere respectiv 348.000 de euro pentru un loft cu grădină și până la 538.000 euro pentru un penthouse de 215 mp.

Dan Șucu și Conadi demarează vânzările la faza a treia a proiectului Arcadia Apartments Domenii

Conadi, compania de consultanță imobiliară care a implementat dezvoltarea și vânzarea exclusivă a proiectului, a anunțat vânzarea a 70 de apartamente încă din sesiunea de pre-sale. În această sesiune locatarii care deja dețin proprietăți în ansamblul rezidențial au avut ocazia de a fi primii care își aleg o locuință în blocurile din Faza III a Arcadia Apartments Domenii.

Până în acest punct al dezvoltării proiectului rezidențial, au fost vândute și livrate 514 apartamente din cele 520 finalizate în primele două faze de construcție. Valoarea totală a dezvoltării proiectului va depăși 120 de milioane de euro.

Primele două faze ale proiectului au reprezentat construcția a patru blocuri cu 520 de apartamente tip studio, apartamente cu două, trei și patru camere, penthouse, duplex și 643 de locuri de parcare.

Dan Șucu și Conadi demarează vânzările la faza a treia a proiectului Arcadia Apartments Domenii

Proiectul este dezvoltat de către DVD Residential Imobiliare, companie deținută majoritar de către omul de afaceri Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert.

Conadi a tranzacționat achiziția terenului în valoare de peste 18 milioane de euro și asigură dezvoltarea și vânzarea exclusivă a proiectului ce va depăși la final suma de 120 de milioane de euro.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
dan șucu
arcadia apartments domenii