dcs plus și Impact Hub București, primii chiriași în birourile din Timpuri Noi Square

dcs plus și Impact Hub București, primii chiriași în birourile din Timpuri Noi Square
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2017

Vastint România a anunțat că a încheiat primele contracte de închiriere în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București,  cu dcs plus și Impact Hub București, pentru o suprafață totală de 3.350 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

dcs plus, unul dintre liderii globali în furnizarea soluțiilor IT pentru industria de turism și călătorii, a închiriat o suprafață de 1.675 metri pătrați.

Impact Hub București, companie de oferă spații de lucru în comun, a închiriat 1.675 metri pătrați și își va reloca activitățile în noul sediu pe parcursul trimestrului trei al acestui an.

“Cei doi chiriași au fost atrași în special de faptul că aceste clădiri de birouri oferă un mediu de lucru de înaltă calitate și sunt combinate cu spații comerciale și de servicii publice, toate integrate într-o plaza dinamică și primitoare de recreere și distracție. Un loc pentru reuniuni, pentru întâlniri și interacțiuni, un loc plăcut pentru a munci și pentru a te relaxa. Abundența de facilități din zonă – precum conexiunile extrem de convenabile pentru mijloacele de transport public, centre educaționale, spitale, centre comerciale și piețe, parcurile Carol și Tineretului, bănci importante și hub-uri administrative viitoare – sunt de asemenea foarte apreciate”, a declarat Antoniu Panait, Director General Vastint România.

Gradul de ocupare din centrele comerciale Winmarkt a ajuns la 96,1%, cel mai ridicat de la preluarea de către italieni CITEȘTE ȘI Gradul de ocupare din centrele comerciale Winmarkt a ajuns la 96,1%, cel mai ridicat de la preluarea de către italieni

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 metri pătrați spațiu de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 metri pătrați de spațiu rezidențial. 

Primele două imobile vor avea zece etaje și o suprafață închiriabilă de 12.300 de metri pătrați, respectiv 17.300 metri pătrați, iar clădirea a treia va avea șapte nivele și o suprafață de 20.000 metri pătrați. 

Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi.

Vastint Holding este societatea holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA și administrează proprietăți dezvoltate în Olanda, Polonia, România, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
dcs plus
impact hub
timpuri noi square