Dentotal, distribuitor de produse și echipamente destinate cabinetelor și laboratoarelor stomatologice, își mută depozitul

Dentotal, distribuitor de produse și echipamente destinate cabinetelor și laboratoarelor stomatologice, își mută depozitul
scris 27 nov 2019

Dentotal, distribuitor de produse și echipamente destinate cabinetelor și laboratoarelor stomatologice, mută depozitul în Eli Park 1 din zona Buftea, unde a închiriat 2.300 metri pătrați.

În această toamnă, fondul de investiții Abris a primit acordul Consiliului Concurenței pentru a prelua Dentotal Protect, deținută de Anghel și Bogdan Dogariu.

Anul trecut, firma, cu 114 angajați, a avut afaceri de 78 milioane lei și un profit net de 6,6 milioane lei.

FOTO Dinescu și-a mai deschis un restaurant, unde gătește el însuși. \ CITEȘTE ȘI FOTO Dinescu și-a mai deschis un restaurant, unde gătește el însuși. "Decât să mă internez la neurologie, mai bine gătesc la restaurant."

Familia de medici stomatologi Dogariu are investiții și în turism, controlând și hotelul de patru stele Mercure Bucharest City Center, construit pe strada George Enescu din București, tot în parteneriat cu Orbis.

În toamnă a fost anunțat că grupul Orbis, partener al AccorHotels, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, își extinde rețeaua cu o unitate în București prin  semnarea unui contract de management cu Dentotal  Hospitality, companie deținută de Anghel și Bogdan Dogariu, pentru un hotel ibis Styles în centrul orașului.

În firma Denotal Hospitality, cu afaceri în turism, este acționar și Daniela Giroveanu, sora acestora, cu 35%.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
ibis styles
orbis