Descinderi pe șantierul unui complex imobiliar aparținând omului de afaceri Ovidiu Șandor, la Timișoara. Autoritățile suspectează că ar lucra muncitori din străinătate care nu au documente legale

Descinderi pe șantierul unui complex imobiliar aparținând omului de afaceri Ovidiu Șandor, la Timișoara. Autoritățile suspectează că ar lucra muncitori din străinătate care nu au documente legale
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2019

Polițiștii de la Serviciul de Imigrări Timiș și jandarmii de la Gruparea Mobilă Timișoara au descins pe șantierul unui complex imobiliar aparținând omului de afaceri Ovidiu Șandor. Autoritățile suspectează că ar lucra muncitori din străinătate care nu au documente legale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profit.ro a relatat de mai multe ori că lipsa de lucrători români, care i-a determinat pe unii antreprenori să recruteze personal inclusiv din Filipine.

Plecarea lucrătorilor români în alte țări a condus la situația în care angajatorii, la salariile pe care le oferă, nu găsesc suficienți români dispuși să se angajeze la ei și sunt nevoiți să apeleze la personal din țări exotice, precum Filipine, Thailanda, Nepal  De asemenea, muncitori aduși din Vietnam construiesc un complex rezidențial de lux în Capitală.

Astăzi, polițiștii de la Serviciul de Imigrări, sprijiniți de jandarmii de la Gruparea Mobilă Timișoara, au descins pe șantierul Isho, un complex imobiliar aflat în apropierea centrului orașului, scrie News.ro.

Polițiștii au suspiciuni că printre cei care lucrează pe șantier se numără și imigranți, astfel că anchetatorii verifică prezența pe șantier a unor lucrători străini și documentele acestora.

EXCLUSIV IKEA ia în calcul pentru România deschiderea unor magazine mici, în centrul orașelor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV IKEA ia în calcul pentru România deschiderea unor magazine mici, în centrul orașelor

Complexul imobiliar ISHO aparține omului de afaceri Ovidiu Șandor. Acesta are numeroase afaceri în domeniul imobiliar.

La Timișoara, a construit un complex de birouri în zona centrală a orașului pe care mai apoi l-a vândut unui fond de investiții sud- african. Un complex asemănător a fost ridicat de Șandor și în Cluj- Napoca.

Timișoreanul Ovidiu Șandor, fondator Mulberry Development, cel care dezvoltă proiectul ISHO din Timișoara, a câștigat premiul de Antreprenorul Anului 2018 din partea EY România și urmează să reprezinte România în cadrul competiției internaționale EY de la Monte Carlo.

viewscnt
Afla mai multe despre
ovidiu sandor
descinderi
santier
isho