Dezvoltatorul P3 a achiziționat un teren de 16 hectare lângă București pentru a construi un nou parc logistic

Dezvoltatorul P3 a achiziționat un teren de 16 hectare lângă București pentru a construi un nou parc logistic
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2018

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomirești Vale, unde va construi un parc logistic de 80.000 metri pătrați care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

P3 construiește, deține, dezvoltă și gestionează proprietăți logistice în Europa, cu peste 4 milioane de metri pătrați suprafață închiriabilă. În România, P3 are în proprietate 14 clădiri și peste 100.000 metri pătrați de teren pentru dezvoltări noi.

CONFIRMARE Concurența amendează 9 companii de asigurare și UNSAR cu aproximativ 53 milioane euro: coordonarea comportamentelor pe piață pentru majorarea tarifelor la RCA. Euroins a recunoscut fapta și a furnizat acte CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Concurența amendează 9 companii de asigurare și UNSAR cu aproximativ 53 milioane euro: coordonarea comportamentelor pe piață pentru majorarea tarifelor la RCA. Euroins a recunoscut fapta și a furnizat acte

„Acesta este al cincilea parc nou pe care îl adăugăm la portofoliul nostru pan-european în acest an”, a declarat Ian Worboys, CEO P3. “România rămâne o piață strategică pentru P3. Credem că țara are un potențial de creștere ridicat. Portofoliul nostru local a cunoscut o performanță remarcabilă în ultimii 3 ani, crescând de la 215.000 m2 de depozite în 2015, la peste 380.000 m2 în 2018. Prin această nouă achiziție ne reafirmăm angajamentul pe termen lung față de piața din România. Obiectivul nostru este de a continua expansiunea businessului local într-o manieră sustenabilă”.

P3 are sediul central în Praga și birouri în alte opt țări din Europa. 

P3 a fost achiziționat de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore, în decembrie 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3
parc logistic