Două dintre proprietățile din Los Angeles ale lui Elon Musk, scoase la vânzare la câteva zile de când acesta a anunțat că nu va mai deține case

Două dintre proprietățile din Los Angeles ale lui Elon Musk, scoase la vânzare la câteva zile de când acesta a anunțat că nu va mai deține case
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2020

Două dintre proprietățile din Los Angeles ale lui Elon Musk au fost scoase la vânzare pe site-ul Zillow, pentru 30 de milioane de dolari, respectiv 9,5 milioane de dolari, la câteva zile după ce acesta a anunțat că nu vrea să mai dețină case, relatează CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietățile au fost listate pentru vânzare duminică, la doar două zile după ce excentricul miliardar a scris pe Twitter să intenționează să își vândă aproape toate bunurile fizice și că ”nu va mai deține o casă”, scrie News.ro.

Guvernul suspendă aproape 1 an retrocedările de imobile cu evaluarea făcută la zi și rămâne la valorile vechi de 7 ani. Unul dintre motive - COVID-19 CITEȘTE ȘI Guvernul suspendă aproape 1 an retrocedările de imobile cu evaluarea făcută la zi și rămâne la valorile vechi de 7 ani. Unul dintre motive - COVID-19

Cu câteva minute înainte de aceste remarci, Musk a scris pe Twitter, celor 33,6 milioane de urmăritori, că prețul acțiunilor Tesla este prea mare, ceea ce a dus la scăderea capitalizării de piață a companiei cu 14 miliarde de dolari. Nu este clar de ce a scris acest lucru.

Cele două proprietăți de lux ale lui Musk se află în cartierul de lux Bel Air. Una dintre acestea este un ranch cu cinci dormitoare, iar cealaltă o casă cu șase dormitoare.

Un reprezentant al lui Musk nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Ferma de 9,5 milioane de dolari a aparținut starului de cinema Gene Wilder, care a jucat rolul lui Willie Wonka în filmul Willie Wonka & the Chocolate Factory.

Musk a declarat vineri că cine va cumpăra casa ar trebui să o păstreze așa cum este.

”O singură condiție pentru vânzare: Dețin fosta casă a lui Gene Wilder. Nu poate fi demolată sau să îi fie pierdut sufletul”,  scris Musk pe Twitter.

Ranch-ul are o piscină ovală și o căsuță de oaspeți separată.

”Fosta casă în stil ranch a lui Gene Wilder/Willy Wonka, unică, ciudată și fermecătoare, renovată dar conservată cu atenție”, arată anunțul de vânzare.

Proprietatea cu vedere spre Bel Air Country Club este mult mai scumpă, de 30 de milioane de dolari.

”Construită în 1990 și renovată semnificativ, cu spații largi de recreere, tavane înalte și finisaje fine”, potrivit anunțului de vânzare.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
case
los angeles