Două proiecte imobiliare pe segmentul rezidențial middle class vor fi construite la Otopeni și în zona Podului Grant. Prețuri de la 49.000 euro

Două proiecte imobiliare pe segmentul rezidențial middle class vor fi construite la Otopeni și în zona Podului Grant. Prețuri de la 49.000 euro

Nordis Residence Otopeni Garden

scris 12 iul 2017

Două proiecte imobiliare pe segmentul rezidențial middle class vor fi construite la Otopeni și în zona Podului Grant din cartierul bucureștean Giulești, cu un număr redus de apartamente și prețuri pornind de la 49.000 de euro +TVA.

Cele două clădiri vor fi tip boutique, vor avea apartamente cu două și trei camere, saună, sală de sport, fiind dezvoltate de compania imobiliară Nordis.

 

 

  • Otopeni Garden este un proiect rezidențial cu 35 de apartamente cu două și trei camere situat în apropierea Primăriei Otopeni, lângă limita de nord a Capitalei.
  • Grant Home va fi construit în zona Podului Grant și va avea 24 de apartamente de două camere.
EXCLUSIV Proprietarii hotelurilor Radisson și Park Inn din București negociază vânzarea cu patru fonduri de investiții pentru 180 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarii hotelurilor Radisson și Park Inn din București negociază vânzarea cu patru fonduri de investiții pentru 180 milioane euro

Grupul de firme imobiliare Nordis a fost înființat în 2008 de către Emanuel Poștoacă și reunește trei firme specializate: Nordis Administrare, de dezvoltare imobiliară, Nordis Management, de management de proiecte imobiliare, și Nordis Premium Properties, de intermediere și investiții imobiliare.

De anul trecut, Nordis a intrat și pe segmentul de dezvoltare imobiliară, prin brandul propriu de apartamente Nordis Residence. În acest moment, Nordis are în lucru 7 proiecte imobiliare, aflate în diferite stadii de dezvoltare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nordis
nordis residence otopeni garden
nordis residence grant home