Două tinere câștigă lunar sume uriașe din închirierea unor case pe care nu le dețin

Două tinere câștigă lunar sume uriașe din închirierea unor case pe care nu le dețin
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2023

Două tinere din Marea Britanie, în vârstă de 22 și 21 de ani, câștigă lunar 20.000 de lire sterline din închirierea unor locuințe pe care nu le dețin, prin intermediul Airbnb și Booking.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Leena Ahmed și Uzma Patel au renunțat la joburile lor „toxice” pentru a înființa o afacere ”Rent to Rent”, adică au încheiat un contract de închiriere cu persoane care au calitatea de sublocatari, arată Știrile Pro TV.

CONFIRMARE FOTO One United Properties a finalizat achiziția de la Auchan a fostei Fabrici Ford, prima fabrică de automobile din România. Apare One Gallery CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO One United Properties a finalizat achiziția de la Auchan a fostei Fabrici Ford, prima fabrică de automobile din România. Apare One Gallery

Cele două tinere au economisit 4.000 de lire sterline și au făcut peste 100 de cereri de închiriere înainte de a închiria pentru prima data locuința în 2021. Ele închiriază apartamente și case cu 100 și 200 de lire sterline în centrele orașelor, prin intermediul Airbnb și Booking, scrie Mirror.

După aproape doi ani în domeniul afacerilor imobiliare, Leena spune că acum închiriază o casă în valoare de 1.000.000 de lire sterline și că deține un Mercedes în valoare de 60.000 de lire sterline.

„Toate locurile noastre de muncă au fost cu adevărat toxice. Nu ne-a plăcut să lucrăm ore în șir, să avem pauze scurte și să fim cronometrate la oră”, a spus Leena.

Locatarul are dreptul de a subînchiria sau cesiona dreptul său către o persoană, cu condiția ca posibilitatea să nu îi fie interzisă prin contract. Sublocațiunea presupune încheierea unui contract de închiriere între locatar și o persoană care urmează sa aibă calitatea de sublocatar.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
booking