Eden Capital Development pregătește un nou proiect rezidențial în București

Eden Capital Development pregătește un nou proiect rezidențial în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2022

Dezvotatorul Eden Capital Development lansează o nouă investiție în București, Cortina Forest, investiție estimată la 200 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cortina Forest este localizat în zona Pipera – Strada Erou Iancu Nicolae, pe un teren în suprafață de 30.000 metri pătrați, achiziționat în urmă cu 2 ani.

FOTO Bentley Flying Spur Hybrid, o mașină de 200.000 de euro, are deja două comenzi de la clienți români CITEȘTE ȘI FOTO Bentley Flying Spur Hybrid, o mașină de 200.000 de euro, are deja două comenzi de la clienți români

Compania a livrat în ultimii 7 ani circa 1.600 de locuințe în București, în special în zona de nord, și are în dezvoltare alte 1.700 apartamente.

Eden Capital Development are capital integral românesc și  este prezentă pe piața rezidențială din București din anul 2009. Compania are în portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest si Cortina 126.

Separat de conceptul Cortina, compania a mai dezvoltat ansamblurile Dinamic City (166 apartamente), Four City North (568 apartamente) și Delta City (333 apartamente).

viewscnt
Afla mai multe despre
eden capital development
rezidential