Element Industrial lansează o nouă linie de business

Element Industrial lansează o nouă linie de business
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2020

Element Industrial, companie înființată de dezvoltatorii imobiliari Ionuț Dumitrescu și Muler Onofrei, lansarea Eli Xpress, o nouă linie de business care se bazează pe conceptul de depozitare de proximitate. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Clădirile Eli Xpress vor avea suprafețe între 6.000 – 12.000 metri pătrați și vor fi situate în vecinătatea imediată a marilor orașe sau chiar în interiorul lor.

FOTO Palatul și grădinile Bragadiru, hotelurile Minerva din Craiova și New York din Cluj-Napoca, scoase la vânzare CITEȘTE ȘI FOTO Palatul și grădinile Bragadiru, hotelurile Minerva din Craiova și New York din Cluj-Napoca, scoase la vânzare

„Accelerarea trendului de migrare a unor volume importante din retail în online va conduce la o cerere susținută de spații de depozitare flexibile,  în zone ce pot asigura livrarea într-un termen mai scurt”, explică Muler Onofrei, CEO & Co-Founder, Element Industrial. 

Primul proiect de acest gen este Eli Xpress Constanța, un parc logistic de 11.000 metri pătrați, închiriat către Altex și Bere Băuturi Constanța, achiziționat anul trecut de la distribuitorul de băuturi alcoolice, Bere Băuturi. Depozitul este localizat pe bvd. IC Brătianu 131 A, arteră ce asigură intrarea în localitate dinspre A2.

Intenția Element Industrial este de a construi un portofoliu de astfel de proiecte, prin achiziția directă a depozitelor, fie prin dezvoltarea unor terenuri care corespund cerințelor. Totodată, dezvoltatorul continuă investițiile și în rețeaua Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp. Faza a doua a Eli Park 1, din zona Buftea – Chitila, este livrată în aceasta perioadă, iar compania a securizat terenuri în orașe precum Craiova, Bacău, Târgoviște sau Timișoara, lucrând la autorizarea proiectelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
element industrial
eli xpress